LOMBARDIJA Brescia-Jezero Iseo-Franciacorta

NOVO V PONUDBI
Opis: 

LOMBARDIJA

Brescia - Jezero Iseo - Franciacorta

Lombardija je gospodarsko najbolj razvita italijanska pokrajina na severu. Sestavljena je iz več provinc - vsaka ima svoje kulinarične posebnosti in svoja vina.

ODHOD: od aprila do oktobra 2023

Ogled Brescie in njenih znamenitosti.

Vožnja do jezera Iseo, ki je šesto največje italijansko jezero in ima največji evropski jezerski otok Monte Isola, vožnja z ladjico na otok.

Franciacorta je čudovito, obsežno vinorodno območje, kjer se nahajajo griči porasli z vinogradi. Obisk ene izmed poznanih vinskih kleti, kjer bomo poskusili njihova odlična svetovno znana vina DOCG.

Postanek za ogled mesteca Sirmione ob Gardskem jezeru, na polotoku, ki sega daleč na jezero. Lepo ohranjene stare hiše so preurejene v butike in restavracije, ki privabljajo številne turiste...

CENA izleta je odvisna od termina, kraja odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi.

 

 

 

Podobne ponudbe

Ponudba, ki je ne smete zamuditi

IZLET Z LADJICO

Otok CRES je redko naseljen in poln naravnih čudes ter neokrnjene narave. Brez dvoma boste navdušeni nad raznolikostjo otoka in videli boste pravo lepoto razčlenjene obale Jadrana.

NOVO ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Skrbno izpeljane serpentine, ovinki, stalno novi pogledi na največji smrekov in borov gozd v Evropi. Ob cesti so številne skulpture in mini razstave.

ZA LJUBITELJE ROČNIH DEL

Vabimo vas v Vicenzo - cvetoče in svetovljansko mesto z bogato zgodovino in kulturo. “Palladijevo mesto” so leta 1994 uvrstili tudi na Unescov seznam svetovne dediščine.

NOVO ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Vabljeni na festival cvetja v SANREMO – parado alegoričnih vozov okrašenih s cvetjem med tisočerimi vonji in barvami …

IZLET ZA DAN ŽENA

DAN ŽENA NA TRŽAŠKEM KRASU

NOVO ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Ogled naravnega rezervata »Foci dello Stella« in tipičnih ribiških hišic »Casoni di Marano«

NOVO ATRAKTIVNO

Atraktivno potovanje v osrčje švicarskih Alp.

NOVO V PONUDBI

Raznolika pokrajina prepletena z ravnicami, griči, vinogradi, oljčnimi nasadi, s hrastovimi gozdovi in čudovitimi srednjeveškimi mesti.

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

V Pivški kotlini je kar 17 presihajočih jezer, ki v poletnih mesecih izginejo in se počasi spremenijo v pisane travnike. Z jesenskim dežjem pa se ponovno polnijo…

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Na južni strani Alp leži slikovito jezero Maggiore, ki velja za drugo največje jezero v Italiji.

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Podobo mesta v objemu rek Save in Kokre zaznamuje mestno obzidje s tremi obnovljenimi stolpi, gotska cerkev sv. Kancijana ter številne meščanske hiše.

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Una, mejna reka med Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, je ime dobila že v času Rimljanov.

POLETNI IZLET

Enodnevni izlet Grossglockner - Veliki Klek. Postopno vzpenjanje ob reki Möll proti najvišji avstrijski gori. Heiligenblut in obisk tamkajšnje cerkve.

Ploščad Franca Jožefa

CInque terre – pet dežel sestavlja pet slikovitih vasic, lično zloženih ob ostre klife strnjenih vzdolž enega najbolj slikovitih odsekov ligurske obale.

Toskana je ena najbolj zanimivih dežel Italije in prav toskansko narečje je temelj italijanskega knjižnega jezika.

Privlačen izlet v vedno zanimivo "mesto na vodi". Vožnja z ladjico po Beneški laguni, ogled glavnih znamenitosti, čas za samostojno raziskovanje beneških ulic ...

NOVO V PONUDBI

»Okusi Italije« izlet, v iskanju kulinaričnih doživetij Emilije Romanje, na katerem boste obiskali in si ogledali čudovita italijanska mesta: Modeno, Parmo in Mantovo.

NOVO V PONUDBI

Pestra paleta brav in ukusov z obiskom drevesnice, Ostržkov park, vrtovi vile Garzoni, hiša metuljev ter nadvse zanimiv vrt citrusov … VABLJENI !

Kalabrija leži na skrajnem jugu italijanskega škornja. Obdajata jo Tirensko morje na zahodu in Jonsko morje na vzhodu.

Gardsko jezero ima poleg odlične lokacije še obilo nanizanih starih romantičnih mestec na obeh bregovih.

NOVO V PONUDBI

Rimska cesta, ki je povezovala Piacenzo v notranjosti italijanskega škornja z Riminijem ob Jadranskem morju, še vedno služi svojemu namenu in teče po rodovitnem osrčju dežele Emi

ZABAVA ZA VSO DRUŽINO

Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji blizu Verone ob Gardskem jezeru.

ODHOD NOVA GORICA

ČAROBNA MESTECA POKRAJINE VENETO

MAROSTICA - BASSANO DEL GRAPPA

PO ŽELJI SKUPINE DECEMBER

PREDBOŽIČNI IZLET

Nam najbližja italijanska regija ponuja raznovrstno pokrajino; od Jadranske obale na jugu čez plodne planjave proti goratemu severu.

Back to top