Podjetje

Mivax je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990 z namenom, da bi nudilo popoln servis vsem, ki želijo potovati. Dolga je prehojena pot in še daljša je prevožena razdalja. Že več kot 30 let uspešno opravljamo svojo dejavnost in smo skozi to obdobje prepeljali veliko število zadovoljnih potnikov.Zaradi dolgoletne tradicije znamo prisluhniti vsakemu posamezniku in mu ponuditi le najboljše.

 

Danes potnikom nudimo prevoze z visoko turističnimi avtobusi. Ker se zavedamo, da k zadovoljstvu potnikov pripomorejo tudi prijazni in ustrežljivi vozniki, smo pri nas zaposleni ljudje, ki delamo s srcem.

 

Poleg avtobusnih prevozov in organizacije izletov ter potovanj nudimo pester izbor turističnih programov, ki glede na želje in potrebe posameznika, družine ali skupine, omogočajo različne načine koriščenja prostega časa. V naši ponudbi boste našli turistične aranžmaje najboljših slovenskih organizatorjev potovanj ter velik izbor ponudbe tujih organizatorjev. 

 

V svetu, ki se hitro spreminja je ključ do uspeha zaupanje. Zaupajte nam in nam dovolite, da izpolnimo vaše želje in pričakovanja.

Staša Ferletič in ekipa

Zakaj MIVAX

Prijaznost, ažurnost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se naša ekipa odziva na vaše želje in potrebe. Ob upoštevanju najvišjih standardov varnosti in priporočil so naše storitve na najvišji stopnji kakovosti.

Udobno
Varno
Pravočasno
Personalizirano
Back to top