Izleti za zaključene skupine

Veseli smo, da vam lahko predstavimo izbor izletov in potovanj za organizirane skupine.

V njem smo zbrali našo najboljšo ponudbo. Nekateri programi so že večkrat preizkušeni, nekateri pa so plod iskanja novih destinacij in doživetij.

Upamo, da boste v naši ponudbi našli nekaj, kar bo vzbudilo vašo pozornost.

Za vaše društvo, sindikat ali krog prijateljev smo tu, da vam prisluhnemo, svetujemo in pripravimo program po vaših željah in merilih. Po vsakdanjem trdem delu, številnih obveznostih, izjemno hitremu tempu življenja, različnih življenjskih preizkušnjah … vsakdo potrebuje nekaj sprostitve. In tu smo mi za vas ! Za vas se bomo potrudili, da v najkrajšem možnem času, pripravimo program in cenovno ponudbo po vaši meri.
Poskrbimo tako za manjše kot za večje zaključene skupine. Program prikrojimo po želji in tako poskušamo našim skupinam pričarati njim prav poseben izlet. Veseli nas, ko se potniki vračajo k nam in se iz naših izletov vrnejo veseli in nagrajeni z nepozabnimi doživetji in izkušnjami. Poskrbimo tudi za strokovne ekskurzije za društva čebelarjev, oljkarjev, sadjarjev, vinarjev, lovskih družin,… poslovna potovanja, obisk sejmov in kongresov.

Za večino naših izletov priporočamo vodenje z AUDIO GUIDE sistemom slušalk. Naši vodniki so tako slišani, hkrati pa potnikom omogočajo varno medsebojno fizično razdaljo.

Vabljeni z nami po nova doživetja - potovanja so naše neprecenljivo bogastvo!

Pokličite nas (05) 302 97 11 ali nam pišite na mail tour@mivax.si in se s komercialistom za turizem dogovorite za obisk pri vas ali nas. Lahko pa preprosto izpolnite in nam pošljete obrazec za povpraševanje.